Livrări în UE de la 69 lei* (*cost calculat la checkout)

Coșul tău este gol.

0

Nu vom face expedieri în perioada 30.11 - 4.12.22. Comenzile plasate în această perioadă vor pleca pe 5.12.22

Livrare și retur

CONDIȚII DE LIVRARE – ANDREEATEX

 • Livrare pe tot teritoriul României – Tarif fix: 20 lei – livrare in aproximativ 1-3 zile lucrătoare*
   • Livrarea se face pe teritoriul României prin firma de curierat Cargus între orele 9.00-17.00, de Luni până Vineri, în aproximativ 1-3 zile lucrătoare* de la plasarea și confirmarea electronică a comenzii, la adresa specificată de client în comandă. Pentru termenii contractuali detalii aici
   • Livrare inclusă pentru comenzile peste 300 lei
   • * estimare bazată pe medie. Livrarea standard este 3-5 zile lucrătoare.
   • *Pentru comenzile personalizate adăugați 2-3 zile lucrătoare la estimare.

 

 • Livrare UE – DHL Express – Tarif începând de la 69 lei** – livrare in 2-3 zile lucrătoare*
 • Livrare UE – DHL Economy – Tarif începând de la 69 lei** – livrare in 5-10 zile lucrătoare*
   • **costul este afișat automat în procesul de plasare al comenzii și este calculat în funcție de greutatea volumetrică și cod poștal.
   • Pentru livrări în afara României costurile transportului vor fi suportate de client indiferent de valoarea comenzii.

 

  • *Comenzile plasate Vineri, Sâmbăta sau Duminică vor fi preluate / procesate începând de Luni. Comenzile expediate Vineri vor ajunge la dumneavoastră Luni.
  • *Pentru comenzile personalizate adăugați 2-3 zile lucrătoare la estimare.
  • Asigurați-vă că datele de livrare și de contact sunt corecte la plasarea comenzii, în cazul în care datele sunt greșite comanda se va întoarce la noi în depozit iar produsele nu vor ajunge la dumneavoastră. Vă recomandăm să verificați de mai multe ori datele introduse înainte să plasați comanda.
  • Verificați adresa de mail introdusă în comandă, in momentul în care produsele dumneavoastră au fost predate curierului vom trimite automat un mail cu un link de urmărire colet (AWB) pentru a verifica statusul expediției.

 

 • Puteți opta și pentru ridicare personală din magazinul nostru:
  Magazin Andreeatex Cotroceni – Apaca: vezi harta

 

RETUR/SCHIMB

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați de pe site-ul nostru. De aceea, dacă nu sunteți încântat de cumpărăturile făcute, le puteți returna în 14 zile iar noi vă vom înapoia contravaloarea lor.

Conform Ordonantei de Urgență Nr. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”

 • Verificați produsele la recepție, dacă observați un defect de fabricație vă rugăm să ne contactați în scris în maxim 24 de ore de la primirea coletului. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în calcul.
 • Puteți returna sau schimba orice produs cumpărat de la noi, în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care coletul a ajuns la dumneavoastră.

ATENTIE* NU vor fi acceptate la retur cf. OUG nr. 34/2014 din 04/06/2014 (enumerarea nu este limitativă) produsele:
– care au fost personalizate conform cerințelor clientului (vezi trusou și lumânări)
– care nu mai au eticheta atașată
– care au fost purtate, deteriorate, spălate, murdare
– care din motive de igienă intimă au fost scoase din ambalajul original (ex.: dress, prosop, șosete…)

 • Procesul de retur sau schimb se face doar prin completarea formularului de aici: Formular Retur
  – procesul de retur / schimb NU se realizează telefonic sau prin mesaj text (sms)
  – costul transportului de retur este suportat de către client. Curierul il vom trimite noi la adresa unde s-a efectuat livrarea, in termen de 3 zile lucrătoare de la plasarea cererii de retur sau schimb.
  – Nu înmânați bani curierului decât dacă acesta vă cere explicit. Majoritatea ridicărilor de retur sunt pre-plătite iar contravaloarea transportului retur o oprim din valoarea rambursării.
 • Schimbul se poate efectua doar cu același produs, măsură mai mică sau mai mare. Dacă doriți înlocuirea cu un alt produs, se va considera retur. Urmează procedura de retur de mai sus și apoi plasează o nouă comandă pentru noul produs dorit. Cele două procese sunt independente: returul se procesează separat și vei primi banii înapoi conform procedurii de retur; noua comandă va ajunge la tine ca orice altă comandă.
 • Foarte important este să nu trimiteți dumneavoastră produsele la noi, vom trimite noi un curier să le ridice de la adresa din comandă. Astfel veți beneficia de avantajul unui cost redus de transport și vom putea urmări foarte ușor procedura.
 • Nu efectuăm schimb direct la curier. Orice solicitare de schimb cu o altă măsură va fi operată prin preluarea produsului, recepționarea acestuia în depozitul nostru și apoi livrarea înlocuitorului.
 • În cazul schimbului cu o altă măsură, costul de preluare este suportat de noi. Veți achita doar transportul înapoi către dumneavoastră.

 

 • Produsul/e se ambalează într-un material rezistent, de preferat un plic de transport pentru piese vestimentare (cutiile mari generează costuri de transport ridicate). Lumânările și trusourile ambalați-le în cutia de transport originală.
 • Produsul/e se trimite împreună cu toate etichetele și accesoriile aferente intacte în exact aceeași stare cum a fost recepționat (eticheta sa nu fie rupta, sa nu fie purtat, murdar, deteriorat), în caz contrar ne rezervăm dreptul să refuzăm returul sau schimbul. Ne rezervăm dreptul de a aplica o taxă de reintrare în stoc pentru produsele ce prezintă urme vizibile sau lipsesc anumite elemente din cele enumerate.

 

 • Perioada de rambursare a banilor poate dura până la 14 zile lucrătoare din momentul în care produsele au ajuns în depozitul nostru, după ce am inspectat condiția produselor vă vom notifica printr-un mail dacă îndepliniți termenii pentru rambursare.
  – dacă plata comenzii a fost realizata cu cardul, veți primi rambursul în același cont din care ați efectuat plata.
  – dacă plata comenzii a fost realizată prin numerar (ramburs la curier), este obligatoriu să ne furnizați un cont bancar (IBAN)

Te-ai abonat cu success.

Prin continuarea navigării pe website-ul Andreeatex, confirmi că înțelegi și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Click pentru detalii.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE / GDPR

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation), S.C. ANDREEATEX RETAIL S.R.L, societate cu sediul în Nerva Traian, nr. 14 A, et.4, ap.34, sector 3, București, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului București sub nr. J40/14510/2015, având codul fiscal nr. 35273755, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail contact@andreeatex.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Scopul colectării datelor este alcătuirea unei baze de date în scopul operării în cele mai bune condiții a comenzilor plasate pe www.andreeatex.ro cât și informării despre organizarea campaniilor promoționale, acțiuni de reclamă, marketing și publicitate.

Datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le vom prelucra sunt datele obținute direct de la dumneavoastră sau rezultate în urma prestării serviciilor de către andreeatex.ro și includ următoarele categorii de date:

Detalii personale: nume; prenume

Detalii de contact, cum ar fi: adresă de domiciliu / reşedinţă; număr de telefon mobil/fix; număr de fax; adresă de email.

Detalii de plată, cum ar fi: adresă de facturare; numărul contului bancar sau al cardului bancar/ cod IBAN; numele şi prenumele titularului contului bancar sau al cardului bancar (poate fi altul decât dumneavoastră daca altcineva a efectuat plata unei facturi in numele si pentru dumneavoastra); data de la care cardul bancar este valabil; data expirării cardului bancar.

Date referitoare la achiziții și interacțiunea cu noi, cum ar fi: evidențe ale interacţiunilor dumneavoastră cu noi; detalii referitoare la istoricul achiziţiilor dumneavoastră de la noi.

Nu sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunoștință a campaniilor promoționale, în scop de reclamă, pentru acțiuni de marketing și publicitate și pentru accesul la facilități suplimentare. Conform Legii EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation), beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă pe adresa de e-mail contact@andreeatex.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Pe scurt, drepturile dumneavoastră sunt următoarele:

Dreptul de acces la date. Aveţi dreptul de a obţine accesul la datele dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm sau la copii ale acestora; aveţi, de asemenea, dreptul de a obţine de la noi informaţii cu privire la natura, prelucrarea şi divulgarea acestor date.

Dreptul la rectificarea datelor. Aveţi dreptul de a obţine rectificarea inexactităţilor datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.

Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Aveţi dreptul de a obţine de la noi ştergerea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.

Dreptul la restricţionarea prelucrării datelor. Aveţi dreptul de a restricţiona prelucrarea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.

Dreptul de a obiecta. Aveţi dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.

Dreptul la portabilitatea datelor. Aveţi dreptul de a obţine transferul către un alt operator al datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.

Dreptul la retragerea consimţământului. În situaţiile în care prelucrăm datele dumneavoastră în temeiul consimţământului dumneavoastră, aveţi dreptul de a vă retrage consimţământul; puteți face aceasta în orice moment, cel puţin la fel de uşor cum ne-aţi acordat iniţial consimţământul; retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră pe care am realizat-o înainte de retragere.

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Aveţi dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.

andreeatex.ro se angajează să nu trimită SPAM (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

10. POLITICA COOKIE-URI

Site-ul andreeatex.ro foloseşte Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google. Google Analytics foloseşte “cookies”, care sunt fişiere text plasate în computer, pentru a ajuta site-ul să analizeze modul în care utilizatorii îl folosesc. Informaţiile generate de cookie-ul cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului (inclusiv adresa dvs. IP), vor fi transmise şi stocate de Google pe serverele din Statele Unite. Google va folosi aceste informaţii în scopul de a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului andreeatex.ro, întocmirea rapoartelor de cercetare ale site-ului pentru operatorii de site şi furnizarea de alte servicii legate activitate şi de utilizarea internetului pe andreeatex.ro . Google poate transfera aceste informaţii unor terţe părţi, în cazul în care acest lucru este solicitat prin lege, sau în cazul în care terţe părţi afectează procesul de informaţii cu privire la numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. de IP cu orice alte date deţinute de către Google. Aveţi dreptul să refuzaţi utilizarea de cookie-uri prin selectarea setărilor corespunzătoare în browser-ul dvs., cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi că, dacă realizaţi aceste setări este posibil să nu puteţi avea acces la funcţionalitatea deplină a site-ului andreeatex.ro . Prin utilizarea acestui site web, sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale de către Google în modul şi în scopurile menţionate mai sus.